Studietursdag rundt i Aarhus

Den årlige studietur blev afholdt rundt omkring i Aarhus. Det var en herlig og indsigtsfuld dag.

En dag i inspirationens tegn

I LB Consult stræber vi hele tiden efter at udvide vores horisont, søge ny viden og derigennem løfte kvaliteten af vores arbejde. Derfor prioriterer vi at tage på en årlig studietur for alle medarbejdere, hvor vi bliver inspireret og lærer nyt fra de projekter vi besøger. Vi startede dagen med en gåtur fra Aarhus-kontoret forbi Æbeløen, hvor vi kunne få lidt inspiration til moderne boligbyggeri. Derfra gik vi til et af vores projekter, Ceres Allé 11, hvor vi fik en rundvisning på byggepladsen. De af vores medarbejdere, der sidder med opgaven, viste rundt og fortalte om byggeriet, dets udfordringer, løsninger og sjove anekdoter. På den måde fik resten af medarbejderne indsigt i et af vores store projekter. Olav de Linde er bygherre på projektet, der omfatter en 11.500 kvm stor boligkarré. Dansk Boligbyg er totalentreprenør, mens C.F. Møller Architects er arkitekten bag.

Fra Ceres Allé gik vi sammen til Godsbanen, hvor vi spiste frokost ude under åben himmel og nød det fine vejr. På Kulturtorvet mødtes vi med Thor, som arbejder for Institut for (X). Han gav os en guidet tur rundt i Aarhus K. Her fik vi indblik i, hvordan engagerede iværksættere og ildsjæle driver Godsbaneområdet. Det var i høj grad spændende at høre om en verden, der er så anderledes fra vores egen branche. Man kan ofte lære noget af andre, selvom vi er forskellige.

Efterfølgende havde vi en aftale med arkitektskolens prorektor, Kristine Leth Juul. Hun viste os rundt på den nye arkitektskole, fortalte om byggeriet, processen, lokalernes funktioner og tankerne bag. Der var tid til at undersøge og lade sig inspirere af stedet.

Der er ingen tvivl om, at det var godt for alle at tage ud af huset og i fællesskab have en hyggelig og lærerig dag sammen. En dag væk fra kontorerne med fokus på udvikling og nytænkning styrker vores sammenhold og faglige horisont.

IMG_9588-500x350-1
IMG_9568-1024x768-1

OM DENNE NYHED

DEL NYHED