Udsigten, Aabenraa

FAKTA

Bygherre
W3 Construction ApS

Arkitekt
Arkitema

Totelentreprenør
W3 Construction ApS

Areal
7000 kvm

Periode
2021 – 2022

Energi og bæredygtighed
BR18

LB Consults ydelser
Ingeniørrådgivning

Kontaktperson
Torben Brandt
W3 Construction ApS

39 boliger med udsigt til Aabenraa Fjord

På den knapt 19.000 kvm store, unikke grund på Posekærvej 8 i Aabenraa bygges i alt 39 nye boliger – alle med storslået udsigt til Aabenraa Fjord.

Boligbebyggelsen består af fire boligtyper med varierende størrelser fra omkring 140-254 kvm. De forskellige boligtyper er to-etagers rækkehuse, to-etagers rækkehuse med tagterasse med orangeri, parterrehuse og villaer. Flere rækkehuse har desuden altaner og alle boligtyper har egen carport. Denne fordeling sikrer, at boligerne henvender sig bredt og mangfoldigt iblandt børnefamilier, enlige og seniorer.

Luksusboliger bygget ind i stejlt terræn

Den store, unikke grund består af én stor bakketop. Det kuperede terræn gør, at alle boligerne får en fantastisk udsigt til vandet. Det kræver dog gennemtænkte løsninger, da det varierende terræn giver udfordringer ift. føring af regn- og spildevand, kotering og spring mellem bygninger.

LB Consults ydelser

LB Consult er ingeniørrådgiver på projektet og bidrager i forbindelse med konstruktioner, VVS, ventilation og el. Med høj faglighed og mange års erfaring med boligbyggeri rådgiver vi bygherre om, hvordan byggeriet bedst konstrueres i forhold til det unikke, kuperede terræn.

Boligprojektet forventes færdigbygget i 2024. Lær mere om projektet og boligerne her.

Illustrationer er udlånt af Arkitema.