Udvikling af kompetente medarbejdere

Branchen udvikler sig hele tiden. Derfor har medarbejderne hos LB Consult løbende mulighed for at løfte deres kompetencer, så kunderne fortsat får den bedste rådgivning på markedet.

I marts kunne vi endnu engang lykønske en medarbejder med certificeringen som statiker til konstruktionsklasse 2. Denne gang er det konstruktionsingeniør Anni Vestfall Høj, der har arbejdet hårdt for at blive certificeret statiker til KK2. Til dagligt sidder Anni på vores kontor i Kolding, og hun kan nu rådgive i alle bærende konstruktioner i KK2. Sammen med Jesper Juul Hansen danner hun et stærkt team af certificerede statikere hos LB Consult.

Jesper Juul Hansen blev sidste år ligeledes certificeret statiker til KK2.

 

FAGLIGHEDEN I FOKUS

I LB Consult synes vi, at det et vigtigt at følge med den udviklende branche. Derfor prioriterer vi, at imødekomme vores medarbejderes ønsker om videreudvikling og opkvalificering af kompetencer. Vi giver gerne opbakningen til udvikling af kompetente medarbejdere, så de kan udvikle deres viden og ekspertise inden for deres fag.

Mange af vores medarbejdere er specialister indenfor deres område. Det betyder, at LB Consult kan tilbyde kvalificeret viden indenfor blandt andet statik, brand, bæredygtigt byggeri og mange andre områder.

 

BRAND OG BÆREDYGTIGHED

Også inden for brand og bæredygtighed har vi flere certificerede medarbejdere.

På brand-området får LB Consult snart endnu en certificeret brandrådgiver til brandklasse 2. Ud over vores brandrådgiver Helle Senius Madsen, færdiggør Rasmus Braüner Norup snart sin certificering. Helle og Rasmus varetager en udførende og kontrollerende rolle i brandsikring, med særligt ansvar for start- og sluterklæring til BK2. Derudover ser vi det som en styrke, at de har mulighed for at spare med hinanden i hverdagen.

Ligeledes kan vi fortælle at bygningskonstruktør og cand.tech., Andreea Munteanu, her i april begynder sin uddannelse som DGNB-konsulent. I september 2020 blev hun, sammen med VVS-ingeniør og DGNB-konsulent Stinna S. Pierdola, konsulent i Svanemærket byggeri.

 

Læs om vores projekter

OM DENNE NYHED

DEL NYHED