Nyhed / Ledig stilling

16. maj 2017

Vi søger en afdelingsleder til nyt kontor i Kolding

KONTORET ER DESIGN CITY KOLDING, FIRMAET ER LB CONSULT, AFDELINGSLEDEREN ER DIG!

Har du lommerne fulde af visitkort og de helt rigtige kontakter?
LB Consult har brug for dig til at starte en ny afdeling op i Kolding. Tænker du, at det
lyder som en spændende mulighed – så læg oveni, at du kan præge stillingen inden din
første dag, da du sammen med firmaets ledelse udvikler et setup for kontoret i Kolding,
der indeholder strategi, handlingsplan, budget og det praktiske.

STARTER MAN PÅ BAR BUND?
Nej, bestemt ikke! LB Consult har gennem et par år opbygget et tæt samarbejde med en lokal ejendomsudvikler og -besidder, Bjert Ejendomme, og er derigennem involveret i udviklingen af et nyt byområde, Design City Kolding. Dette skal sammen med dine kontakter og netværk danne fundamentet for afdelingens opbyggelse og udvikling. Er du tillidsvækkende, ambitiøs og kan se dig selv tage ansvar i denne karrieremulighed, så læs videre, og se hvordan du helt konkret kommer til at gøre en forskel for LB Consults udvikling – og din egen:

6 måneder inde i ansættelsen:

 • Du etablerer i samarbejde med LB Consults ledelse et kontor i løbet af 2. halvår 2017.
 • Du markedsfører fra dag 2 LB Consult blandt kunderne i Trekantsområdet. Dit opsøgende arbejde samt netværk og relationer i branchen gør, at du får 10-20 små som store projekter i gang. Projekterne bliver løst i tæt samarbejde med Aarhuskontoret.
 • Derudover laver du tilbud og konkurrenceprojekter på især ejendomsmarkedet, kontor/undervisning og sygehusbyggeri.
 • I samarbejde med LB Consult, har du ansat de første 2-3 mand i afdelingen.
 • Du vil i rigt omfang få mulighed for at håndplukke dit team, så det helt rigtige team er på plads!

1 år inde i ansættelsen:

 • Du har sikret en god opstart for kontoret i Kolding, og har skabt et solidt fundament for afdelingens fremtid. Den positive udvikling gør, at afdelingen nu er oppe på 5 medarbejdere.
 • Du har leveret et positivt resultat, som dog også afspejler, at der er foretaget solide investeringer i afdelingen.
 • Gennem dine opsøgende indsatser og opgaver, I har løst til kundens fulde tilfredshed, er LB Consult nu blevet en kendt rådgiver i det geografiske område.
 • Du har landet 1-2 større opgaver (Hvis du har vundet minimum én konkurrence eller lavet rammeaftaler med kunder, har du klaret det til bravur!)

PÅ DEN LANGE BANE HAR DU OM TO ÅR OPBYGGET EN AFDELING PÅ 10 MEDARBEJDERE OG EN OMSÆTNING I NÆRHEDEN AF 10 MIO. KRONER. 

Hvis du tænker dette lyder interessant, er du sikkert:

 • Uddannet ingeniør (og en erfaren én af slagsen). Alternativt er du bygningskonstruktør, eller måske har du en handelsfaglig uddannelse, advokat eller lignende.
 • Du har i en årrække beskæftiget dig med byggeri som bygherrerådgiver, med projektledelse og/eller ingeniørprojektering, og har derfor en stor forståelse for dét at drive forretning i denne branche – både de udfordringer og muligheder som den byder på.
 • Du forstår kerneudfordringerne i den aktuelle rolle som opstarter og leder af et nyt kontor – synlighed, proaktiv og tillidsvækkende – vigtigheden af god ledelse samt det at drive en forretning og sikre opgavetilstrømningen. Her kommer dit store netværk i spil.
 • Som person har du et højt drive og er konkurrenceminded, og måske har du en lille iværksætter gemt i maven.
 • Du er bosiddende i området.

Nysgerrig på din kommende arbejdsplads?
Hos LB Consult bliver du en del af et dynamisk, uformelt og åbent miljø. LB Consult består af et team på ca. 30 mand bestående af kvalitetsbevidste, ambitiøse og engagerede medarbejdere, som i dag sidder på kontor i Aarhus og et par stykker i Grenaa. LB Consult er kendetegnet ved en flad organisationskultur med korte beslutningsveje. I rollen bliver du en del af ledelsesteamet sammen med de tre eksisterende partnere,
og du refererer direkte til direktør Lars Bager. I denne stilling er det ikke et spørgsmål om at gøre din indflydelse gældende, men at sætte dagsordenen sammen med partnerteamet.

Klar parat start – sæt i gang!
Har du spørgsmål til stillingen, LB Consult eller andet? Så kontakt direktør Lars Bager på telefon 21 70 61 61 / lb@lb-consult.dk

Samtaler afholdes løbende.

Leave a Reply