Vi tilbyder

LB Consult tilbyder ingeniør- og bygherrerådgivning til alle typer byggerier og projekter. Det vil sige, at vi kan bistå med rådgivning for hele processen såvel som blot for dele af et byggeprojekt. Uanset om du skal bygge en ny skole eller have vurderet et utæt tag, går vi ved siden af dig og viser vejen gennem hele processen.

Alle byggeprojekter er forskellige. Selvom vi tidligere har projekteret fx en børnehave, bliver processen næste gang altid lidt anderledes. Hvert nyt projekt er et samarbejde med nye mennesker, og forskellige holdninger og arbejdsgange stiller derfor krav til fleksibilitet og lydhørhed fra vores side. Derfor prioriterer vi den konstruktive kommunikation med vores kunder og samarbejdspartnere højt. Det sker blandt andet ved, at vi arbejder i faste teams, som gør brug af teamets samlede erfaringer på hvert nyt projekt. Det vil sige, at de teams, der tidligere har arbejdet på et sygehusprojekt, sandsynligvis også tilknyttes det næste.

Troværdige, ordholdende og man kan regne med dem.

– Jesper Krogh, Cosmo Ejendomme

Ligger i toppen af 10-skala. Dem vil jeg sagtens kunne anbefale. De er nede på jorden, tager en praktisk kundeorienteret tilgang til opgaverne. Ingen stive systemer.

– Poul Andersen, Region Syddanmark

Vi finder frem til kernen

Det er afgørende for et resultat, at vi finder frem til det reelle behov. Derfor vil vi som afsæt for samarbejdet spørge ind til, hvad der ligger til grund for det ønskede projekt. Det gør vi for at finde ind til kernen i dit behov og få et indblik i dine succeskriterier, så vi derudfra kan udarbejde den bedste løsning – første gang. Især ved store byggeprojekter er denne indledende fase altafgørende, og vi stræber derfor altid efter at være grundige i vores forarbejde.

Læs mere om vores bygherrerådgivning og ingeniørrådgivning.