Mission

At yde en serviceminded, engageret og kompetent byggeteknisk rådgivning.

Vi vil opbygge et trygt og tillidsbaseret kundesamarbejde, der bygger på engagement og ekspertviden, for at skabe merværdi i rådgivningen og projekteringen, der giver kunden ”value for money”.

Vision

At tilføre branchen en ekstra dimension.

Vi vil udfordre de mest oplagte løsninger, og dermed opnå ”the tipping point”, der adskiller de gode byggeprojekter fra de ekstraordinære. Vi vil være anerkendte bygherrerådgivere og ingeniører, der opleves som professionelle, innovative og ansvarsbevidste samt være en spændende og udfordrende arbejdsplads, der motiverer og udvikler medarbejdere.

Værdier

Vi vil være branchens friske islæt, der leverer up-to-date rådgivning og samtidigt sætter en ære i at være ordholden og ordentlig. Derfor arbejder vi ud fra følgende værdier:

Højt serviceniveau
Som en mindre virksomhed har vi mulighed for at yde en ekstraordinær høj service, som bl.a. indebærer proaktive handlinger, levering til tiden, hurtig respons og korte kommandoveje. Som kunde får du en kontaktperson, som kender din sag, og som bliver din gå-til-person hele vejen igennem projektet. Vi arbejder ud fra en tro på, at man kommer længst med imødekommenhed, troværdighed og smil.

Kreativitet
Hos LB Consult gør vi en stor indsats for at forstå kundens behov og arbejde derudfra. Når det er sagt, er vi ikke bange for at udfordre det mest oplagte svar eller behov, eftersom den umiddelbare løsning ikke altid er den bedste. Vi bruger derfor vores viden, indlevelsesevne og engagement til at tænke kreativt og vores erfaring, sunde fornuft og faglighed til at få tingene til at ske.

Konstant læring
Vi stræber hele tiden efter at blive bedre. Derfor er vores medarbejdere ofte på kurser, som kan opkvalificere det samlede team. Vi sætter også en ære i at være med til at uddanne Danmarks kommende ingeniører, så derfor har vi altid praktikanter i huset.