Vision, mission og værdier

Shape

Vision

Vi tilfører branchen en ekstra dimension, når vi transformerer byggevisioner til optimale byggerier. 
Vi er ordentlige og ambitiøse, og vi holder, hvad vi lover.

Mission

Vi er dygtige og engagerede medarbejdere med stærke personlige relationer, som gør en forskel med vores bygherrerådgivning og ingeniørprojektering.

Værdier

Vi vil være branchens friske islæt, der leverer up-to-date rådgivning og samtidigt sætter en ære i at være ordholden og ordentlig. Derfor arbejder vi ud fra følgende værdier:

Højt serviceniveau

Som en mindre virksomhed har vi mulighed for at yde en ekstraordinær høj service, som bl.a. indebærer proaktive handlinger, levering til tiden, hurtig respons og korte kommandoveje. Som kunde får du en kontaktperson, som kender din sag, og som bliver din gå-til-person hele vejen igennem projektet. Vi arbejder ud fra en tro på, at man kommer længst med imødekommenhed, troværdighed og smil.

Kreativitet

Hos LB Consult gør vi en stor indsats for at forstå kundens behov og arbejde derudfra. Når det er sagt, er vi ikke bange for at udfordre det mest oplagte svar eller behov, eftersom den umiddelbare løsning ikke altid er den bedste. Vi bruger derfor vores viden, indlevelsesevne og engagement til at tænke kreativt og vores erfaring, sunde fornuft og faglighed til at få tingene til at ske.

Konstant læring

Vi stræber hele tiden efter at blive bedre. Derfor er vores medarbejdere ofte på kurser, som kan opkvalificere det samlede team. Vi sætter også en ære i at være med til at uddanne Danmarks kommende ingeniører, så derfor har vi altid praktikanter i huset.