25 års erfaring i branchen

I en alder af 26 og med blot tre års erhvervserfaring fra rådgiverbranchen oprettede Lars Bager LB Consult i Grenaa. Siden opstarten i 1992 har virksomheden præsteret løbende vækst, og i 2002 blev kontoret i Aarhus etableret, hvor hovedparten af de 45 medarbejdere (fortrinsvis ingeniører, installatører og konstruktører) i dag har base. I 2018 kom kontoret i Kolding til, hvor alle fagligheder nu også er til stede. Ejerkredsen blev i 2007 udvidet så den, udover direktør Lars Bager, omfatter ingeniør Kurt Haudrum Mark og ingeniør Nicolai Juul.

LB Consults bestyrelse består af advokat Aage Tang-Andersen (formand) samt Kurt Haudrum Mark og Nicolai Juul. Lars Bager varetager opgaven som direktør.

Siden 1992 har LB Consult oplevet store forandringer. Både i forhold til den måde opgaverne løses på og ikke mindst den digitale udvikling, der har fundet sted, og som vi har fulgt. Ligeledes har virksomhedens opgaver ændret sig meget i antal, størrelse og kompleksitet, og i dag er de spredt ud geografisk med hovedaktiviteter i Midt- og Sydjylland.

1992

I en alder af 26 og med blot tre års erhvervserfaring fra rådgiverbranchen opretter Lars Bager LB Consult A/S i Grenaa.

2002

Kontoret i Aarhus etableres, hvor hovedparten af medarbejderne i dag har deres base.

2007

Ejerkredsen udvides, så den, udover direktør Lars Bager, omfatter ingeniør Kurt Haudrum Mark og ingeniør Nicolai Juul.

1. september 2017

LB Consult fejrer 25 års jubilæum – 25 år, der har budt på mange gode erfaringer i branchen, fantastiske kunderelationer og dygtige medarbejdere.

2018

Kontoret i Kolding etableres og opgavemængden i det syd- og sønderjyske øges.

2020

Ejerkredsen udvides med salgs- og afdelingschef i Kolding, Søren Skjold Eckhoff. Samtidig optages projektlederne Tim Hviid og Simon Ragnar Lautrup som associerede partnere.