25 års erfaring i branchen

I en alder af 26 og med blot tre års erhvervserfaring fra rådgiverbranchen oprettede Lars Bager LB Consult i Grenaa. Siden opstarten i 1992 har virksomheden præsteret løbende vækst og i 2002 blev kontoret i Aarhus etableret, hvor hovedparten af de 45 medarbejdere (fortrinsvis ingeniører, elinstallatører og konstruktører) i dag har base. I 2018 kom kontoret i Kolding til, hvor alle fagligheder nu også er til stede. Ejerkredsen blev i 2007 udvidet så den, udover direktør Lars Bager, omfatter ingeniør Kurt Haudrum Mark og ingeniør Nicolai Juul.

LB Consults bestyrelse består af advokat Aage Tang-Andersen (formand) samt Kurt Haudrum Mark og Nicolai Juul. Lars Bager varetager opgaven som direktør.

Siden 1992 har LB Consult oplevet store forandringer. Både i forhold til den måde opgaverne løses på og ikke mindst den digitale udvikling, der har fundet sted, og som vi har fulgt. Ligeledes har opgaverne ændret sig meget i antal, størrelse og kompleksitet, og i dag er de spredt geografisk med hovedaktiviteter i Midt- og Sydjylland.

1992

I en alder af 26 og med blot tre års erhvervserfaring fra rådgiverbranchen oprettede Lars Bager LB Consult i Grenaa.

2002

Kontoret i Aarhus etableres, hvor hovedparten af medarbejderne har base.

2007

Ejerkredsen blev i 2007 udvidet, så den, udover direktør Lars Bager, omfatter ingeniør Kurt Haudrum Mark og ingeniør Nicolai Juul.

1. september 2017

LB Consult har 25 års jubilæum – 25 år, der har budt på mange gode erfaringer i branchen, fantastiske kunderelationer og dygtige medarbejdere.

2018

Kontoret i Kolding etableres i 2018, hvor 7 medarbejdere har base.