Ingeniørrådgivning

Med base i både Aarhus, Kolding og Grenaa hjælper vi størstedelen af landet med ingeniørrådgivning i forbindelse med deres byggeprojekter.
Står du overfor et byggeprojekt, vil der uanset størrelsen være behov for rådgivende ingeniører, der er eksperter i at udregne laster, visualisere konstruktioner, medtænke energi- og miljøkrav m.m. Derfor kan vi – uanset om du har brug for rådgivning til de bærende konstruktioner, VVS, el, ventilation, energi eller lignende – tilbyde en kvalificeret og serviceminded ingeniørrådgivning.

Læs også om vores bygherrerådgivning.

Rådgivende ingeniør ved alle projekter – store som små

Det, der kendetegner vores ingeniørrådgivning, er engagement og høj faglighed. Hos LB Consult har vi 25 års erfaring med projektering af bygningselementer, og vi har altid fokus på at inddrage specialiserede rådgivende ingeniører, der kan imødekomme behovene. Vi faciliterer processen, hvor der er behov for vores rådgivning, og vi håndterer derfor opgaver i alle størrelser. Vores agilitet og fleksibilitet betyder nemlig, at vi kan løse de små opgaver som for eksempel en bjælkeberegning, stabilitet efter brand eller vurdering af en revne i væggen, på samme niveau og servicegrad som de store opgaver.

Vores rolle som ingeniørrådgiver dækker over projektering af konstruktioner, vvs, el, energi, ventilation, brand og lyd, og uanset hvad vi gør, sørger vi for at levere løsninger, der lever op til de krav, du eller din bygherrerådgiver har stillet. Vi vurderer altid den konkrete situation og informerer dig om konsekvenserne ved valg af bestemte materialer og konstruktioner.

Vores konstruktionskompetencer spænder vidt. Vi kan rådgive dig om murværk, beton, stål, glas, brand og bæredygtighed, og på VVS-området er vi højt specialiseret inden for projektering af vand, varme, køling og energi. Vores elkompetencer dækker over alt fra solceller og el i familiehuse til elinstallationer i højteknologiske produktionsvirksomheder.

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, giver vi gerne en kop kaffe på kontoret i Aarhus, Kolding eller Grenaa. Du kan også altid fange os på telefon eller mail.

Vi er ligeværdige samarbejdspartnere, med respekt og ikke højtravende.

– Thomas Lund, Lyngby Entreprise.

Korte kommandoveje, fagligt dygtige, god størrelse

– Gert Gregersen, Dansk Boligbyg.

Fokus på drift og vedligeholdelse

En god ingeniørrådgiver har ikke blot fokus på byggeprocessen, men også på bygningens drift og vedligeholdelse. De beslutninger, man træffer, kompromisser man indgår, og hensyn man tager i byggeprocessen, vil altid have indflydelse på omkostningerne og arbejdet forbundet med driften og vedligeholdelsen af bygningen de kommende år. Derfor ligger en stor del af vores opgave i at rådgive om netop denne fase:

Det er vigtigt at huske på, at selve anlægsinvesteringen ”kun” udgør 20-30 % af byggeriets samlede omkostninger. De resterende 70-80 % er omkostninger i byggeriets drift og vedligeholdelse de næste mange år, og det kan derfor betale sig at have høje krav til rådgivningen i anlægsfasen. Så køb ikke for billigt, og spørg os, hvis du vil have et ærligt svar.

– Lars Bager, direktør, LB Consult.