Om LB Consult

Vores rådgivning er forankret i en dyb forståelse af dine behov

Shape

Personlig rådgivning med høj faglighed

Vi tilbyder ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning med høj faglighed og personlig rådgivning forankret i en dyb forståelse af kundernes behov.

Vi tilbyder viden og kompetencer fra øverste hylde, men selv er vi helt nede på jorden.

Vores drivkraft

Det, der driver os, er troen på, at vi med vores faglighed, erfaring og ambitioner kan tilbyde vores kunder løsninger, der overstiger deres forventninger.

Vores arbejdsglæde næres af at hjælpe jer med at realisere jeres visioner og drømme via gennemtænkt, personlig rådgivning. Vi bliver med andre ord motiverede af at bidrage til skabelsen af optimale bygninger, der giver vores kunder mest mulig værdi for pengene.

Du kan læse mere om vores kernekompetencer bygherrerådgivningingeniørrådgivning eller bæredygtigt byggeri – og lad os tale om dine behov.

Ordentlighed, ansvarlighed og ærlighed

Det ligger dybt i vores jyske DNA, at vi er ordentlige.

Det er vi både internt og i forhold til vores kunder. Vi holder ord og aftaler, og vi er åbne og ærlige.

Vi sætter en ære i at overholde de tidsplaner, aftaler og økonomiske rammer, vi fastsætter sammen med jer. Derfor prioriterer vi også den indledende fase i samarbejdet tårnhøjt, så vi sikrer, at vores tilbud både bygger på klar forventningsafstemning og dyb indsigt i jeres behov og ønsker.

Det omhyggelige forarbejde sikrer, at vi kan levere vores ydelser som aftalt.
Skulle omstændigheder undtagelsesvist gøre det svært for os at overholde en aftale fuldt ud, så er ordentlighed for os at være ærlige og åbne om det.

Som kunde hos os kan du være tryg ved, at du får hurtig og klar besked – naturligvis efterfulgt af et løsningsforslag til, hvordan vi håndterer udfordringen. Sådan udviser vi også ansvarlighed, når tingene går skævt. Det skaber tillid. Ordentlighed og ærlighed er fundamentet for den tillid, som det gode samarbejde med jer som kunde hviler på.

"De forstår kundens behov, sætter sig i vores sted, og passer på vores penge. Og så laver de løsninger, som de også selv ville synes om"

– Henrik H. Olesen, Dansk Supermarked

"LB Consult har viden og troværdighed, og så kan de høre hvad vi siger."

– Jesper Knudsen, Viden Djurs

Solid faglighed og højt serviceniveau

Høj og solid faglighed er grundstenen i LB Consult. Det har vi løbende demonstreret med den lange række spændende og udfordrende byggeprojekter, vi har bidraget til siden starten i 1992.

Vi er stolte over kvaliteten af den ingeniørrådgivning og bygherrerådgivning, vi tilbyder dig som kunde hos os. Især fordi vi ved, at den ikke alene skyldes vores faglige kompetencer – men også at vi gør os umage. Hver gang. Vi går til hver opgave med ambitionen om at sikre kunderne mest mulig værdi ved at gå de ekstra, innovative skridt.

Som mindre virksomhed, der prioriterer den personlige rådgivning, har vi solide forudsætninger for at yde ekstraordinær fleksibel og hurtig service. Hos os har du altid én kontaktperson, så du ved, hvem du skal kontakte, når du har behov for det.

I kølvandet på den personlige rådgivning følger en detaljeret indsigt i jeres behov og ønsker, som sætter os i stand til at agere og reagere, lige når det giver størst værdi for dit projekt. Med vores små, dedikerede teams er vores organisation smidig og kommandovejene korte, og det samme er afstanden fra tanke til handling.

Medlemskaber & anerkendelse

Medlem af FRI, Foreningen af Rådgivende Ingeniører

For at blive og være medlem af FRI skal en virksomheden leve op til en række krav. Vores medlemskabet er derfor en blåstempling af, at LB Consult udfører uvildig rådgivning og overholder de etiske retningslinjer for god rådgiverskik.

Kreditrating AAA

Vi har modtaget det velkendte Bisnode kredit rating-symbol AAA – et finansielt kvalitetsstempel som tydeligt giver udtryk for en sund og solid virksomhed og dermed en pålidelig samarbejdspartner.

Green Building Council Denmark

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er en non-profit organisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i byggerier.

Vores medlemskab hos DK-GBC betyder, at vi kan bæredygtighedscertificere dit byggeprojekt.

Vi støtter...

Årligt støtter LB Consult landsdækkende og lokale formål.
Derudover anvender vi forskellige digitale værktøjer for at sikre kvaliteten i projekteringen, ligesom vi indgår en række samarbejder kommunalt såvel som privat.