Om LB Consult

Vores rådgivning er forankret i en dyb forståelse af dine behov

Shape

Om os

LB Consult er et rådgivningsfirma, der leverer gennemtænkt byggeteknisk rådgivning. Vores kernekompetencer er bygherrerådgivning og ingeniørrådgivning, som vi siden 1992 har mestret på en lang række udfordrende byggeprojekter. Vi har projekteret alt fra klimasikring af huse og opførelse af boliger og erhvervslokaler til ombygning af sygehuse samt renovering af skoler og institutioner med fokus på bedre indeklima.

Alle byggeprojekter er forskellige, men hver gang har vi de samme mål med vores arbejde:

Læs mere om vores kernekompetencer bygherrerådgivning og ingeniørrådgivning, og lad os tale om dine behov.

Læs mere om vores kerne-kompetencer bygherreråd-givning og ingeniørrådgivning, og lad os tale om dine behov.

Tværfaglighed og højt serviceniveau

I LB Consult er vi overbevist om, at vi altid kan lære af hinanden. Vi stræber efter at skabe et godt samarbejde mellem både faggrupper og afdelinger, og derfor arbejder vi på tværs af disse. Vi sidder på kontorer i Aarhus, Kolding og Grenaa, og vores hold består af konstruktions- og vvs-ingeniører, elinstallatører, bygningskonstruktører samt bygherrerådgivere og administrativt personale.

Selvom vi har eksisteret siden 1992, har vi formået at bevare ånden og fordelene ved at være en relativt lille virksomhed. Hos os vil du opleve en uformel tone, korte kommandoveje og overskud til at yde en indbydende service. Vi er proaktive, leverer til tiden, svarer hurtigt på dine henvendelser og yder personlig rådgivning.

"Forstår kundens behov, sætter sig i vores sted, og passer på vores penge. Og så laver de løsninger, som de også selv ville synes om"

– Henrik H. Olesen, Dansk Supermarked

"LB Consult har viden og troværdighed, og så kan de høre hvad vi siger."

– Jesper Knudsen, Viden Djurs

Den nyeste IT-teknologi

Hos LB Consult projekterer vi i nyeste version af 3D-programmerne Revit og Autodesk Architectural Desktop. Vi arbejder efter tegningsstandarder fra bips og benytter desuden FEM-Design, Ludoc, StruSoft Dimension, Be15, MathCad, Adobe Photoshop og InDesign samt Bluebeam Revu. Hertil kommer en række programmer såsom Office 365, MDOC og Autopilot.

Medlemskaber & anerkendelse

Medlem af FRI, Foreningen af Rådgivende Ingeniører

For at blive og være medlem af FRI skal en virksomheden leve op til en række krav. Vores medlemskabet er derfor en blåstempling af, at LB Consult udfører uvildig rådgivning og overholder de etiske retningslinjer for god rådgiverskik.

Kreditrating AAA

Vi har modtaget det velkendte Bisnode kredit rating-symbol AAA – et finansielt kvalitetsstempel som tydeligt giver udtryk for en sund og solid virksomhed og dermed en pålidelig samarbejdspartner.

Green Building Council Denmark

Green Building Council Denmark (DK-GBC) er en non-profit organisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i byggerier. Vores medlemsskab hos DK-GBC betyder, at vi har en bæredygtighedscertificering.

Vi støtter...

Årligt støtter LB Consult landsdækkende og lokale formål.
Derudover anvender vi forskellige digitale værktøjer for at sikre kvaliteten i projekteringen, ligesom vi indgår en række samarbejder kommunalt såvel som privat.